Omistajanvaihdosbarometri 2018

04.06.2018

Hyvä yrittäjä/toimitusjohtaja!

Yritysten omistajanvaihdosten onnistuminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Kysymys on yrittäjien menestyksestä ja kansantalouden kasvusta.

Omistajanvaihdosten edistämiseksi on perustettu valtakunnallinen hanke, jonka päärahoittaja on Työ- ja elinkeinoministeriö. Työn pohjaksi tarvitaan tutkittua tietoa ja päivitämme nyt 2015 viimeksi tehdyn Omistajanvaihdosbarometrin.

Vastaukset ovat luottamuksellisia
Kyselyyn on poimittu Suomen Yrittäjien, Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja kauppakamareiden jäsenyrityksiä Vastaukset analysoidaan tilastollisesti eikä yksittäisen vastaajan tietoja julkisteta. Tutkimuksesta ja sen tuloksista tehdään yhteenvetoraportti, josta tiedotetaan laajasti.

Vastaaminen
Pyydämme teitä vastaamaan 10.6.2018 mennessä tästä linkistä

Lisätiedot

Vararehtori, KTT Elina Varamäki, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, elina.varamaki@seamk.fi, puh. 040 8305 189.

Lämmin kiitos osallistumisestanne!

Johanna Sipola