Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Muista satavuotiasta Oulun kauppakamaria - lahjoita alueemme ammattikorkeakouluille

24.05.2018


 

Satavuotias Oulun kauppamari on juhlavuotensa kunniaksi tukemassa ammattitaitoisen työvoiman koulutusta Pohjois-Suomessa ammattikorkeakoulujen varainkeruukampanjalla. Oulun kauppakamari itse lahjoitti kampanjan pesämunaksi 50 000 euroa JuhlaGaalassaan 17. toukokuuta.

"Mielestämme nyt on aika tukea niitä tahoja, joiden ansiosta alueemme yrityksillä on palveluksessaan osaavia ammattilaisia. Oulun ammattikorkeakoulu, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Centria-ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikkö ovat jo pitkään kouluttaneet osaajia alueemme elinkeinoelämän hyväksi ja tarjonneet yrityksille tutkimus- ja kehittämispalveluita. Juhlavuotemme kunniaksi osoitetut muistamiset ohjaamme ammattikorkeakoulujen varainkeruun tueksi", kertoo Oulun kauppakamarin palvelusektorin asiamies Maria Juurikka.

Oulun kauppakamari pyytää, että kaikki juhlavuoden muistamiset tehdään rahalahjoituksena tilille FI55 2050 3800 0260 55. Viestikenttään "OKK100, lahjoittajan nimi". Keräys on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Lisätietoja:
Maria Juurikka, palvelusektorin asiamies
+358 50 9190 576
maria.juurikka@chamber.fi

Ammattikorkeakoulujen varainkeruusivut:

Oulun ammattikorkeakoulu
http://www.oamk.fi/fi/tietoa-oamkista/varainhankinta/

Kajaanin ammattikorkeakoulu
https://www.kamk.fi/fi/Palvelut-tyoelamalle/Varainhankinta

Centria-ammattikorkeakoulu
https://web.centria.fi/esittely/lahjoita

Jaa: