Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

BusinessOulu tuo uuden palvelun työntekijöiden ja työnantajien kohtaamisiin

17.05.2018


BusinessOulu lanseeraa uuden palvelun työntekijöiden ja työnantajien kohtaannon parantamiseksi. Työssävalmennus on palvelu, jossa BusinessOulun työllisyyspalvelut auttaa etsimään sopivan työntekijän yrityksen tarpeisiin ja valmentaa työntekijää ja työyhteisöä sujuvaan yhteistyöhön. Valmennuksen tavoitteena on varmistaa, että työntekijä sopii työyhteisöön ja yhteistyö uuden työntekijän kanssa toimii.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Oulun kauppakamarin kanssa. "Kauppakamari avaa työpaikkoja ja antaa mahdollisuuksia työttömille. Kehitämme yhdessä oululaista tapaa työllistää", kertoo BusinessOulun projektipäällikkö Miia Narkaus.

Valmennusta voi saada, kun yritys työllistää oululaisen nuoren tai pitkään työttömänä olleen. Valmennus kestää 3-4 kuukautta ja sen aikana on neljä valmennustapaamista. Työnantajan voi olla mahdollista myös saada palkkatukea, kuntalisää tai Työllistämisbonusta työntekijän palkkakustannusten tueksi.

"Oulun kauppakamari ja BusinessOulu työllisyyspalvelut haluavat yhteistyöllä vaikuttaa positiivisesti oululaiseen työllistämiseen. Tahot jakavat yhteisen huolen erityisesti nuorten työllistymisestä sekä työntekijöiden ja työpaikkojen kohtaanto-ongelmasta. Yritykset halutaan haastaa mukaan työllistämään oululaisia!" Narkaus sanoo.

Työssävalmennus lanseerataan 17.5.2018 Oulun Kauppakamarin JuhlaFoorumin yhteydessä. Valmennus toteutetaan osana 6Aika DuuniPolku-hanketta.

Jaa: