BusinessOulu ja Oulun kauppakamari viestintäyhteistyöhön

25.04.2018

Satavuotista historiaansa juhlivan Oulun kauppakamarin ja BusinessOulun viestintäyhteistyö näkyy muun muassa uusissa uutiskirjeissä.

BusinessOulu vastaa Oulun kaupungin koko elinkeinopolitiikan toteutuksesta, kasvuyritysten tarvitsemista palveluista, aluemarkkinoinnista, viennin ja myynnin sekä investointien ja työpaikkojen edistämisestä.

Kansainvälisesti verkostoitunut BusinessOulu toimii yritysten kumppanina ja kasvun mahdollistajana, erityisesti pohjoisella ulottuvuudella, jossa se vastaa ja osallistuu Suomi-talojen toimintaan. BusinessOulu kehittää määrätietoisesti eri toimialojen yritystoimintaa yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa ja auttaa kokouksien, kongressien ja tapahtumien onnistumisessa. Tavoitteena on nopea liiketoiminnan kehitys ja merkittävä startup-sijoitusten kasvu. Kaupungin elinkeinopolitiikan kärkitavoitteet ovat viennin lisääminen, työpaikkojen luominen ja investointien edistäminen.

Nyt BusinessOulu ja Oulun kauppakamari ovat aloittamassa uutta viestintäyhteistyötä, johon liittyy keskinäinen tiedottaminen ajankohtaisista Oulun alueen elinkeinoelämää koskevista asioista. Jatkossa BusinessOulun uutiskirjeessä julkaistaan säännöllisesti Oulun kauppakamarin tuottamaa sisältöä sekä toisin päin. Näin yhteinen kohderyhmä tavoitetaan entistä paremmin ja laajemmin.

Samalla BusinessOulun uutiskirje uudistuu. Vanha layout väistyy ja uutiskirje ilmestyy uudessa formaatissa jatkossa nimellä Best News from Oulu. Uutiskirjeessä varsinaiset uutisotsikot on ryhmitelty hieman eri tavalla, nostoja on tiivistetty ja tulevat tapahtumat eroteltu omaksi osiokseen. Uudistuksella pyritään muun muassa parantamaan luettavuutta ja helpottamaan lukijaa kiinnostavien otsikoiden löytämistä vähemmällä ruudun vierittämisellä.

BusinessOulun uutiskirjeen voit tilata tästä.