Lisääkauppaa portaalia on uudistettu - tule mukaan!

21.03.2018

1)  Työmaan ja vapaa-ajan lähipalvelut esille Raahen seudun suurhankkeiden yrityksille ja henkilöstölle

Pohjois-Suomessa etenee ja kehitetään 12-13 miljardin arvosta investointeja lähivuosille muun muassa teollisuuden, energia-, kaivosalan, matkailun ja julkisen sektorin toimesta. Oulun Kauppakamari avasi lokakuussa 2012 alueensa suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi www.lisaakauppaa.fi portaalin, jossa on paljon informaatiota pohjoisen suurhankkeista sekä noin 150 yritysprofiilia esillä.

Nyt www.lisaakauppaa.fi portaaliin avatulla uudella "Lähipalvelut-toiminnolla" halutaan opastaa Raahen seudulla olevien suurhankkeiden yrityksiä ja henkilöstöä löytämään helpommin tietoa sekä työmaiden palvelutarpeista sekä vapaa-ajan palveluista työmaiden porttien ulkopuolella. Uusi toiminto tuo alueen palveluyrityksille mahdollisuuden seudun lähipalveluiden esille nostamiseen lyhyillä ilmoituksillaan!

Näin pääset portaaliin:

Portaaliin pääsee lähettämällä kiinnostuksestaan viestin esa.pellikainen(at)chamber.fi -osoitteeseen ja paluupostilla kysyjä saa linkin tietojen syöttämistä varten portaaliin. Yritys täyttää 150 merkin informaation itse suomeksi ja englanniksi. Oulun kauppakamari teettää ilmoitustekstin käännöksen venäjäksi.

Portaalin Lähipalvelut-toimintoon tuleva ilmoitus maksaa ilmoittajalle 80 euroa ajanjaksolle 2018-2019. Ilmoitukset pyritään saamaan koottua kevään 2018 aikana. Vuoden 2020 vuosimaksu on vielä päättämättä, mutta se noudattaa samaa hintatasoa.

2)  Pidemmät yritysprofiilit aliurakoitsijoille

Portaalissa on mukana myös noin 150 pidempää yritysprofiilia kaikkien suurhankkeiden tilaajien suuntaan informaatiota osaamisesta, kapasiteetista ja referensseistä. Näiden osalta vanha toimintatapa säilyy eli vuosihinta on jäsenillemme 105 euroa ja ei-jäsenille 180 euroa. Kiinnostuksesta tulla mukaan pidemmällä yritysprofiililla voi ilmoittaa esa.pellikainen(at)chamber.fi ja saatte jatko-ohjeet yritystietojen syöttämisestä.

Lisätietoja: Esa Pellikainen, Oulun kauppakamari, 0400-682403