Yrittäjästä työnantajaksi-palvelu

02.03.2018

Onko tulevaisuuden suunnitelmissasi ensimmäisen työntekijän palkkaaminen/alihankinta tai vaikkapa työkokeilu? Kesä lähestyy ja nyt kaiken tuon suunnittelemiseen ja toteuttamiseen saa maksutonta neuvontaa ja apua! Tule mukaan niin suunnitellaan yhdessä!

Yrittäjästä työnantajaksi -palvelu on tarkoitettu ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavalle tai työn ostamista suunnittelevalle yksinyrittäjälle.

Palvelun tavoitteena on parantaa yksinyrittäjien ja mikroyritysten työnantajataitoja sekä lisätä tietoisuutta erilaisista vaihtoehdoista hankkia uutta työvoimaa.

Palvelu on osa Työ- ja elinkeinoministeriön valtakunnallista kärkihanketta.

Pohjois-Pohjanmaan alueella lisätietoa asiasta saat liitteenä olevasta esitteestä sekä Susanna Sakolta puh. 044 744 1181, susanna.sakko@arfcon.fi

Ilmoittautuminen palveluun tapahtuu osoitteessa: arfcon.fi/tyonantajaksi

Esite