Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä EnglishSuomi

Tohtoreita elinkeinoelämän palvelukseen – PoDoCo hakukierros 1.3–15.4.2018

28.02.2018


Onko yrityksessänne sellaisia uudistumistarpeita tai -ideoita, joiden toteutuksessa nuori tohtori voisi olla avuksi? PoDoCo ohjelma on oikea ratkaisu!

PoDoCo (Post Docs in Companies) -ohjelman tavoitteena on edistää nuorten tohtorien siirtymistä elinkeinoelämän palvelukseen ja samalla parantaa Suomen elinkeinoelämän kykyä uudistua pitkäjänteisesti. PoDoCo-ohjelma rahoittaa yritysten ja tohtoreiden yhteistyöprojekteja tarjoten yrityksille loistavan mahdollisuuden uusien potentiaalisten liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamiseen. PoDoCo-ohjelma tarjoaa yrityksille:

  • Tietoa tuoreista nuorista korkeasti koulutetuista ja lahjakkaista tohtoreista ja heidän erityisosaamisistaan
  • Mahdollisuuden tohtoreiden osaamisen hyödyntämiseen uusien strategisten avausten analysoinnissa ja toteutuksessa
  • Säätiöiden myöntämän tutkimusapurahan tohtorille projektin ensimmäisen vaiheen kustannusten kattamiseksi

Ohjelman puitteissa tohtori ja yrityskumppani ideoivat yhdessä kehitysprojektin, jonka toteuttavalle tohtorille haetaan rahoitusta mukana olevilta säätiöiltä. Säätiöt myöntävät ohjelmaan valituille työskentelyapurahan vuodeksi tai puoleksi vuodeksi. PoDoCo-ohjelmaan voi osallistua toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta mikä tahansa suomalainen tai Suomessa liiketoimintaa harjoittava yritys.

PoDoCo-ohjelman kevään hakukierros järjestetään 1.3.-15.4.2018.

Lisätietoa PoDoCo-ohjelmasta ja kevään hakukierrokseen osallistumisesta: https://www.podoco.fi/news/podoco-spring-2018-application-round-opening-soon/

 

 

Jaa: