Työmaan ja vapaa-ajan lähipalvelut esille Raahen seudun suurhankkeiden yrityksille ja henkilöstölle

26.02.2018

Pohjois-Suomessa etenee ja kehitetään 12-13 miljardin arvosta investointeja lähivuosille muun muassa teollisuuden, energia-, kaivosalan, matkailun ja julkisen sektorin toimesta. Oulun Kauppakamari avasi lokakuussa 2012 alueensa suurhankkeiden kotimaisuusasteen maksimoimiseksi ja yritysverkostojen vahvistamiseksi www.lisaakauppaa.fi portaalin, jossa on paljon informaatiota pohjoisen suurhankkeista sekä noin 150 yritysprofiilia esillä.

Nyt www.lisaakauppaa.fi portaaliin avatulla uudella "Lähipalvelut-toiminnolla" halutaan parantaa Raahen seudulla olevien suurhankkeiden yrityksiä ja henkilöstöä löytämään helpommin tietoa sekä työmaiden palvelutarpeista sekä vapaa-ajan palveluista työmaiden porttien ulkopuolella. Uusi toiminto tuo alueen palveluyrityksille mahdollisuuden seudun lähipalveluiden esille nostamiseen lyhyillä ilmoituksillaan!

Näin pääset portaaliin

Pääset käyttämään julkista, kaikille avointa portaalia sekä työpöytäkoneilla että mobiililaitteilla.

Portaaliin pääsee lähettämällä kiinnostuksestaan viestin esa.pellikainen(at)chamber.fi osoitteeseen ja paluupostilla kysyjä saa linkin tietojen syöttämistä varten portaaliin. Yritys täyttää 150 merkin  informaation itse suomeksi ja englanniksi. Oulun kauppakamari teettää ilmoitustekstin käännöksen venäjäksi.

Portaalin Lähipalvelut-toimintoon tuleva ilmoitus maksaa ilmoittajalle 80? ajanjaksolle 2018-2019. Ilmoitukset pyritään saamaan koottua kevään 2018 aikana. Vuoden 2020 vuosimaksu on vielä päättämättä, mutta se noudattaa samaa hintatasoa.

Portaali on toteutettu julkisen rahoituksen tuella vuosien 2012-2015 aikana ja sen käyttö oli tuona aikana maksutonta Oulun kauppakamarin jäsenyrityksille. Vuoden 2016 alusta portaalin laajempien yritysprofiilien vuosimaksuilla on katettu sen  ylläpito- ja päivityskustannuksia. Portaalin maksu laajemmista yritysprofiileista on Oulun kauppakamarin jäsenille 105 euroa/v. ja ei-jäsenille 180 euroa/v.

Portaali on optimoitu seuraaville selaimille: PC-ympäristössä Windows: IE 8 tai uudempi, Firefox, Chrome. MAC OS X: Safari. Linux-koneissa: Firefox, Chrome. Mobiililaitteissa sivustot toimivat käyttöjärjestelmissä Android-laitteissa: 4.x ja Windows Phone: IE

Lisätietoja: Esa Pellikainen, Oulun kauppakamari, 0400-682403