Etsimme harjoittelijaa

21.06.2017

Kauppakamari on yritysten alueellinen, valtakunnallinen ja globaali yhteistyöverkosto. Välitämme yritysten näkemykset päättäjille yritysten kilpailukyvyn turvaamiseksi. Kauppakamari on asiantuntija, tiedonvälittäjä, edunvalvoja ja palvelujen tuottaja. Olemme yritysten asialla.

Nyt etsimme
HARJOITTELIJAA

Tehtävään soveltuu mm. markkinoinnin, viestinnän, liiketalouden tai sihteeriopiskelija. Etsimme harjoittelijaa kokopäivätyöhön (klo 8-16) mielellään vähintään kolmen kuukauden jaksolle syksylle 2017.

Työtehtäviin kuuluvat mm.

• koulutustilaisuuksien käytännön järjestelyt
  • jäsenrekisterin ja kotisivujen päivitys
  • kokousjärjestelyt
  • ulkomaankaupan asiakirjojen (alkuperätodistukset ja ATA carnet-tulliasiakirjat) käsittely
  • muut toimistotyöt

Edellytämme hakijalta:

• asiakaspalveluhenkisyyttä ja ulospäin suuntautuneisuutta
  • aktiivista, joustavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä organisointitaitoja ja tilannetajua
  • hyvää suomen kielen taitoa sekä englannin kielen tyydyttävää kirjallista ja suullista taitoa
  • hyviä atk-taitoja
  • kykyä edustaa asiakaskontakteissa

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön sekä monipuolisen tehtävän, jossa pääset toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Harjoittelijan tehtävä antaa hyvät mahdollisuudet verkostoitua meillä asioivien yritysten edustajien kanssa.

Haku- ja lisätiedot:
Harjoittelun aloitusajankohta syyskuu 2017.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 25.8.2017 mennessä osoitteeseen heidi.jolanki@chamber.fi

Lisätietoja: Heidi Jolanki, puh. 050 5629 933, Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350 tai Paula Männikkö, puh. 050 302 2041.