Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
9/2015 #jäsentiedote

Kauppakamari Café: Myyntitiimi iskuun! - myynnin avainhenkilöiden rekrytointi, valinta ja kehittäminen

| Kauppakamariasiaa

Paranevista Pohjois-Suomen liike-elämän uutisista huolimatta, syksyn yritysbarometrien mukaan P-Pohjanmaan yritykset lupailevat Pohjoisen talvelle vain varovaisia kasvuodotuksia tai +/-/nollaa. Mistä sitten kiikastaa? Barometrikyselyn mukaan PK-yritykset näkevät alueella eniten kehittämistarvetta markkinoinnissa ja myynnissä. Seuraavaksi merkittävimmät kehittämistarpeet ovat yhteistyössä, verkottumisessa ja alihankinnassa sekä henkilöstön kehittämisessä ja koulutuksessa. Haasteet on siis paikallistettu – hyvä! Tästä eteenpäin kaikki on siis tekemistä.

Lue lisää >

Kerro yrityksesi hyvistä uutisista Oulun kauppakamarin nettisivulla!

| Kauppakamariasiaa

Nettiivuiltamme löytyy nyt Jäsenemme tiedottavat –osio, jossa jäsenemme voivat kertoa hyvistä uutisistaan, kuten vaikkapa merkittävistä kaupoista, sopimuksista tai tuoteuudistuksista ja saada näin näkyvyyttä yritykselleen.

Lue lisää >

Kauppaneuvos Timo Levo Oulun kauppakamarin puheenjohtajaksi

| Kauppakamariasiaa

Oulun kauppakamarin syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Oulun Osuuspankin toimitusjohtaja kauppaneuvos Timo Levon. Kauppaneuvos Timo Levo on toiminut vuodesta 1996 Oulun Osuuspankin toimitusjohtajana ja vuodesta 2013 Oulun kauppakamarin varapuheenjohtajana.

Lue lisää >

Rytminmuutos Kauppakamarin omassa toiminnassa

| Kauppakamariasiaa

Ensi vuoden painopisteinä kauppakamarin toiminnassa on pääministeri Juha Sipilän hallitusohjelman kirittäminen, energiaomavaraisuuden parantaminen, luonnonvarojen hyödyntämisen lisääminen ja matkailun edistäminen. Omassa toiminnassaan Kauppakamari tekee rytminmuutoksen yhdistämällä koulutuspalvelut osaksi jäsenpalveluita.

Lue lisää >

Oulun kauppakamarin toimiston joulun ja uudenvuoden aukioloajat

| Kauppakamariasiaa

Lue lisää >

Oulun kauppakamari järjestää kevätjuhlan Kukan päivänä

| Kauppakamariasiaa

Oulun kauppakamari järjestää jäsenilleen kevätjuhlan Kukan päivänä 13.5.2016.

Lue lisää >