Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
5/2016 #jäsentiedote

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit etsii uutta toiminnanjohtajaa

| Yritystietoa

Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa. Toiminnanjohtaja on yhdistyksen keulakuva ja ainoa palkattu tekijä. Toiminnan vaatima hallinto hankitaan ostopalveluna.

Lue lisää >

EK-uutisia: Pk-yrityksillä lupaavia kokemuksia startup-yhteistyöstä

| Yritystietoa

Oulun seudulla on vahvat perinteet verkostotaloudessa ja myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK pohtii keinoja vauhdittaa erikokoisten yritysten kumppanuuksia. Viime kuukausien aikana olemme selvittäneet, millaisia kokemuksia pitkän linjan pk-konkareilla on yhteistyöstä startup-yritysten kanssa. Vastuuhenkilönä on toiminut asiantuntija Outi Ervasti, joka toimii EK:ssa myös Pohjois-Pohjanmaan alueyhdyshenkilönä.

Lue lisää >

AKA – puolueetonta asiantuntemusta arvonmääritykseen 25.11.2016

| Yritystietoa

Tarvitsetko puolueettoman asiantuntijan perusteltua näkemystä kiinteistön arvosta tai arvioitko itse kiinteistöjä työssäsi? Haluatko tietää, miten korjausvelka vaikuttaa kiinteistön arvoon ja millainen vaikutus voimalinjalla kiinteistön arvoon on? Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisista kiinteistöarviointiin liittyvistä asioista sekä siitä, miten auktorisoiduksi kiinteistönarvioijaksi voi päästä!

Lue lisää >

Jos mielit maailmalle, lisää panostuksia markkinointiin!

| Yritystietoa

Kun tähdätään maailmanmarkkinoille suomalaisilla tuotteilla ja palveluilla on otettava kaikki panokset käyttöön. Ei riitä, että on loistava tuote tai palvelu, jos kukaan muu ei tiedä siitä. Tarvitsemme lisää panostuksia markkinointiin. Yrityksissä pitää muistaa, että markkinointi on liikevaihdon kasvattaja eikä myynnin tukifunktio.

Lue lisää >

Kiinnostaako Slush 2016? Tässä on tilaisuutesi!

| Yritystietoa

Danske Bank ja PwC järjestävät Oulun kauppakamarin jäsenille upean mahdollisuuden osallistua Euroopan suurimpaan startup-tapahtumaan torstaina 1.12.2016.

Lue lisää >

Mitä seuraavaksi Oulun keskustaan? - aamiaisseminaari keskustavisioluonnoksesta 22.11.2016

| Yritystietoa

Avoimessa aamiaisseminaarissa esitellään Oulun keskustavisioluonnosta, keskustellaan ja kuullaan kaksi kommenttipuheenvuoroa keskustavisiosta. Seminaari on tarkoitettu elinkeinoelämän edustajille, keskustassa toimiville yrittäjille ja tapahtumajärjestäjille.

Lue lisää >