Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
5/2016 #jäsentiedote

Suurhankeinfosarjan 4./2016 tilaisuus, Oulu

| Kauppakamariasiaa

Tervetuloa Suurhankeinfoon 17.11.2016 Pohtoon! Tilaisuudessa kuullaan muun muassa Hanhikivi 1- hankkeen tilanteesta, Sievin biojalostamosuunnitelmasta ja katsaus Kuusamon matkailuinvestointisuunnitelmaan.

Lue lisää >

Yli 1 100 yritysjohtajaa vastasi: Rapautuvat väylät haittaavat liiketoimintaa

| Kauppakamariasiaa

Liikenneväylien kehittämisessä hallituksen ykköshanke on korjausvelkaohjelma, jolla paikataan väyliä. Tuloillaan on myös niin sanottu liikennekaari eli kolmivaiheinen hanke, jolla liikenteen sääntelyä uudistetaan ja liikenteenharjoittajien markkinoille tuloa helpotetaan.

"Kipukohdista huolimatta liikennekaaressa on paljon hyviä elementtejä. Nyt painopisteenä on tieliikennemarkkinoiden avaaminen", sanoo Keskuskauppakamarin liikenteestä vastaava asiantuntija Kaisa Saario.

Lue lisää >

Lataa Oulun kauppakamarin jäsenlogo

| Kauppakamariasiaa


Kerro yrityksesi kuuluvan kauppakamariverkostoon - lisää jäsenlogo nettisivullesi!


Lue lisää >

Vieraskynäblogi: Hyödyntäisitkö seuraavassa rekrytoinnissa headhunteria?

| Kauppakamariasiaa

Yritysten ja yhteisöjen menestyksen kannalta on jatkuvasti yhä tärkeämpää se kuinka kyvykkäitä, ammattitaitoisia, motivoituneita sekä kokemukseltaan ja persoonaltaan juuri oikeanlaisia henkilöitä kuhunkin tehtävään saadaan rekrytoitua. Tämä pätee kaikilla organisaatiotasoilla ja headhuntingin eli suorahaun näkökulmasta katsottuna nimenomaan ylimmän johdon, keskijohdon ja asiantuntijoiden hauissa.

Lue lisää >