Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
4/2017 #jäsentiedote

Johtaja, oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

1000 nuorta johtajaa -kampanja tarjoaa nuorille tilaisuuden seurata johtajan työtä yhden opiskelupäivän ajan. Nuoret ovat 17-24 vuotiaita opiskelijoita ja yrityksestänne voi osallistua johto- ja esimies- tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt.

Kampanja tarjoaa yritykselle oivan tilaisuuden haastaa organisaationne toimintamalleja ja reflektoida osallistuvien esimiesten sekä johtajien toimintatapoja. Lisäksi kampanja on selkeä tapa osoittaa yrityksen yhteiskuntavastuuta ja saada mahdollisesti medianäkyvyyttä.

Kampanjan toteutusajankohta on marraskuussa viikolla 46, mutta päivä voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti muuna ajankohtana.

Osallistumisen voi tehdä http://1000nuortajohtajaa.fi/johtajille sivun kautta ja sivuston kautta saa myös lisätietoa kampanjasta.

1000 nuorta johtajaa-kampanjaa järjestää yhteistyössä kauppakamarit, nuorkauppakamarit ja YES-verkostot.

Lisätietoja antaa:

Maria Juurikka, Oulun kauppakamari, 050 919  0576