Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
4/2017 #jäsentiedote

Uudet tietosuoja-säännökset tulevat - valmistaudu ajoissa! Koulutuksia kolmella eri paikkakunnalla!

| Koulutus

Keväällä 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus tulee lisäämään yritysten omaa vastuuta. Tulossa ovat myös täysin uudet sanktiot velvoitteiden laiminlyönnistä. Sakot ovat suuria, sillä enimmäismäärät ovat 20 miljoonaa euroa tai 4 prosenttia yrityksen edeltävän tilikauden vuotuisesta globaalista kokonaisliikevaihdosta.

Lue lisää >

Jatkuvia keskeytyksiä ja tehottomia palavereja? Kuinka ajankäyttöä saisi tehostettua?

| Koulutus

Hukutko sähköpostiisi? Ovatko työpäiväsi täynnä jatkuvia keskeytyksiä ja tehottomia palavereja? Jos nämä kuulostavat liiankin tutuilta, niin tunnista ja tuhoa työpäivien aikasyöpöt tämän käytännönläheisen koulutuksen opeilla!

Lue lisää >

Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssi, Ylivieska – Vielä muutamia paikkoja jäljellä!

| Koulutus

Vielä ehdit ilmoittautumaan HHJ-kurssille Ylivieskaan! Kurssi käynnistyy 20.9. (HHJ) -kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

Lue lisää >

Ajankohtaista asiaa palkka- ja taloushallinnosta 26.9. Oulussa!

| Koulutus

KauppakamariTiedon asiakaspäivässä kuulet ajankohtaista asiaa palkka- ja taloushallinnosta KauppakamariTietoa ylläpitävien asiantuntijoiden johdolla. Päivän aikana käydään läpi muun muassa lainsäädäntöön viimeisen vuoden aikana tulleita muutoksia ja tulossa olevia uudistuksia.

Lue lisää >