Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
3/2016 #jäsentiedote

Tavarantarkastaja apuna riitatilanteessa

| Yritystietoa

Mikä neuvoksi, jos leipomoon asennettu tuotantolinja ei toimikaan tilauksen mukaisesti? Mitä tehdä, jos yritykseltä kylpyhuoneremontin tilannut asiakas on sitä mieltä, että laatoitus hammastaa liikaa? Kuka voisi määritellä kuljetusyrittäjän kaluston käyvän arvon?

Lue lisää >

DemoDate goes together with Innovation World Cup 2016!

| Yritystietoa

Tervetuloa perinteiseen hi-tech yritysten verkostoitumistapahtumaan, tällä kertaa entistä suurempana ja kansainvälisenä. Yhdistimme kaksi loistavaa tapahtumaa:

9.00-13.30 DemoDate
11.00-17.00 Innovation WorldCup

Lue lisää >

EY:n yrittäjäkilpailu 2016 on käynnissä!

| Yritystietoa


EY Entrepreneur of the Year on pisimpään toiminut ja maantieteellisesti laajin yrittäjäkilpailu. Siihen osallistuu vuosittain tuhansia yrittäjiä yli 60 eri maassa kaikilla mantereilla. Suomessa EY on järjestänyt kilpailun vuodesta 2003 lähtien.

Lue lisää >

Visit Finlandin Outdoors Finland (OF)

| Yritystietoa

Luonto- ja aktiviteettimatkailun markkinat kasvavat huikeaa vauhtia. OF –ohjelma tarjoaa mikro- ja pk –yrityksille ja luontomatkailualueille kansainvälistymismahdollisuuksia. Tilaisuus on tarkoitettu niin matkailuyrittäjille, matkailun kehittäjille, rahoittajille, kuntatoimijoille (matkailu-, liikunta- ja ympäristötoimen edustajat) kuin kyläyhdistyksille.

Lue lisää >