Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
3/2016 #jäsentiedote

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®: Kiitorata 2, Oulainen

Aika: 25.05.2016 klo 08:00-16:00
Paikka: Oulun Ammattikorkeakoulu, Oulaisten kampus, Kuntotie 2, Oulainen

Kiitoradalla kohtaavat yritykset ja asiantuntijat. Päivässä ovat mukana kaikki Kasvupolulle valitut yritykset sekä myllärit. Kiitorata alkaa yhteisellä aloituksella, jossa yritykset pääsevät pitchaamaan oman kasvutavoitteensa ja myllärit esittelemään itsensä. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa eli myllyissä. Kiitorata päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän tunnelmat yhteen. 

Kasvu Open Kiitoradalla huippuasiantuntijat ja yksityiset sekä julkiset rahoittajat haastavat kilpailun osallistujat ja itsensä löytääkseen potentiaalisille kasvuyrityksille parhaat kasvun palvelut ja resurssit. Kasvu Openissa näitä asiantuntijoita kutsutaan mylläreiksi. Myllärit ovat osaamisensa todistaneita alansa asiantuntijoita. Myllärit vaihtuvat Kiitoratapäivien teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat enkelisijoittajia, myynnin osaajia, markkinoijia, eri maiden ja kansainvälistymisen tuntijoita, vientiyritysten johtajia, toimitusjohtajia ja strategian sparraajia. 

Toisen Pohjois-Pohjanmaan Kiitoradan sparrauksen teemoina ovat pk-yrityksen markkinat, juridiikka, hallitustyö, tuotteet ja kasvun rahoitus.

Lue lisää