Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
3/2016 #jäsentiedote

Suurhankeinfosarjan 2./2016 tilaisuus, Raahe

| Ajankohtaista alueilta

Tervetuloa Suurhankeinfoon Raaheen 12.05.2016!

Lue lisää >

Uusien jäsenten kahvit 31.5.2016, Raahe

| Ajankohtaista alueilta

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi tutustumaan Oulun kauppakamarin ja Raahen kauppakamariosaston toimintaan sekä verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa. Tutustumalla toisiimme, saamme kaikki enemmän hyötyä yhteistyöstämme!

Lue lisää >

Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssi, syksy 2016, Kajaani

| Ajankohtaista alueilta

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Kurssi on tarkoitettu hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville, yrittäjille ja yritysjohtajille. Kurssi soveltuu myös kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten hallitustyöskentelyn kehittämiseen.

Lue lisää >

Team Finland Kainuu - palvelut kansainvälistymiseen sekä viennin rahoitusjärjestelyt

| Ajankohtaista alueilta

Tilaisuudessa on tarjolla tuoretta tietoa siitä, miten Team Finland –toimijat – Tekes, ELY-keskus ja Finnvera - voivat auttaa yritystä kansainvälisille markkinoille mentäessä. Pankkien edustajat kertovat ajankohtaisista vientirahoitukseen liittyvistä palveluistaan.

Lue lisää >

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®: Kiitorata 2, Oulainen

| Ajankohtaista alueilta

Kiitoradalla kohtaavat yritykset ja asiantuntijat. Päivässä ovat mukana kaikki Kasvupolulle valitut yritykset sekä myllärit. Kiitorata alkaa yhteisellä aloituksella, jossa yritykset pääsevät pitchaamaan oman kasvutavoitteensa ja myllärit esittelemään itsensä. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa eli myllyissä. Kiitorata päätyy yhteiseen lopetukseen, jossa kootaan päivän tunnelmat yhteen.

Lue lisää >