Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi

Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssi, syksy 2016, Kajaani

Aika: 28.09. klo 13:00 - 09.11.2016 klo 19:00
Paikka: Kajaani, osoite tark. myöhemmin

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Kurssi on tarkoitettu hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville, yrittäjille ja yritysjohtajille. Kurssi soveltuu myös kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten hallitustyöskentelyn kehittämiseen.

Oulun kauppakamari on järjestänyt HHJ-kursseja vuodesta 2006. Valmennuksia on pidetty yli 30 ja kurssin on tähän mennessä käynyt noin 600 hallitustyöskentelystä kiinnostunutta. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Syksyn 2016 Kajaanin kurssin aikataulu:
1. jakso 28.9.
2. jakso 5.10.
3. jakso 12.10.
Ryhmätyö. 2.11.
4. jakso 9.11.

Lue lisää kurssin sisällöstä TÄÄLTÄ.

Ilmoittauduthan viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautuminen: Rekisteröidy valtakunnalliseen HHJ-portaaliin osoitteessa www.hhj.fi (etusivun ylhäällä oikealla "Rekisteröidy") ja tunnukset saatuasi kirjaudu sisään ja ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa: www.hhj.fi/kauppakamarit/

Huom! Mikäli olet jo aiemmin ollut rekisteröityneenä hhj.fi -sivustolle, sinun ei tarvitse täyttää rekisteröintilomaketta, vaan voit kirjautua sisään omilla tunnuksillasi. Tarvittaessa saat uudet käyttäjätunnukset syöttämällä sähköpostiosoitteesi kohtaan "Kirjaudu sisään" ja "Oletko unohtanut tunnuksesi."

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus@chamber.fi

Osallistumismaksu: Kauppakamarin jäsenetuhinta: 1300 € + alv 24 %, normaalihinta: 1900 € + alv 24 %.

Perumisehdot: Kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta perutusta kurssipaikasta perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen kurssin alkamista tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.