Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi
2/2017 #jäsentiedote

Uusien jäsenten aamukahvit 17.5.2017

| Kauppakamariasiaa

Tervetuloa uusien jäsenten aamukahveille tutustumaan Oulun kauppakamarin toimintaan ja henkilökuntaan sekä verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille jäsenyritysten ja -organisaatioiden henkilöille.

Lue lisää >

KevätForum2017 - Vienti vetämään!

| Kauppakamariasiaa


Lisää kauppaa sisulla, rohkeudella ja intohimolla! Tule ja kerää arvokas tieto talteen menestystarinoista ja inspiroidu kuulemastasi.

Lue lisää >

Näy, vaikuta ja verkostoidu uudistuneessa KauppakamariVerkossa!

| Kauppakamariasiaa

Kauppakamareilla on Suomessa yli 20 000 jäsentä. Kauppakamarit edustavat yli 50 prosenttia suomalaisten yritysten liikevaihdosta ja yli 40 prosenttia työntekijöistä. Jäsenistössä on mukana kattavasti kaikenkokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta ympäri Suomea.

Lue lisää >

Kauppakamarien hallitusbarometri: Kuntayhtiöiden hallitukset kaipaavat lisää osaamista

| Kauppakamariasiaa

Kuntayhtiöiden hallituksiin kaivataan lisää osaamista. Kauppakamarien pk-hallitusbarometrissa etenkin kuntayhtiöiden toimitusjohtajat olivat huolissaan hallitusten osaamisvajeesta. Poliittisin perustein valituilta jäseniltä ei välttämättä löydy tehtävän vaatimaa asiantuntemusta.

Lue lisää >

Kasvu Open: Hakemukset läpikäyty - nämä 15 jatkoon Pohjois-Pohjanmaalla

| Kauppakamariasiaa

Yritysten kasvuohjelmaan Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 32 hakijan joukosta. Yksi Kasvupolulle valituista yrityksistä on Likelle Oy, joka on saanut jo ratkaisunsa Applen ja Amazonin jakelukanaviin. Pohjanmaan Kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Lue lisää >

Juhlavuoden muotokuvagalleria nostaa esiin yksilöt yritysten takana

| Kauppakamariasiaa

Digitaalinen muotokuvagalleria.fi nostaa esiin lähes 300 suomalaisen yritysjohtajan ja talouselämän vaikuttajan muotokuvat itsenäisyyden ajalta. Oulun kauppakamarin alueelta mukana ovat mm. Oulun kauppakamarin perustaja ja puheenjohtaja Frans Adolf Riekki, Antellilta Ilkka ja Pipu Lantto sekä Pörhön Autoliike Oy:stä Matti Pörhö.

Lue lisää >