Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi
2/2017 #jäsentiedote

Taloutta tukee myös suurhankesuunnitelmien pitkä lista

07.04.17 | Pääkirjoitus

Talouden pyörät ovat tilastojen ja monien ennusteiden mukaan vilkastuneet ja vilkastumassa. Myös yrityksistä tehdyt talousanalyysit ovat parantuneet ja talouden kasvu tuo lisää mahdollisuuksia. Lisäksi investointitiedusteluissa on ollut positiivinen vire, asuntorakentamisessa ja rakentamisessa vire on muuttunut jo suuriksi työmaiksi.

Lue lisää >

Kauppakamarien hallitusbarometri: Kuntayhtiöiden hallitukset kaipaavat lisää osaamista

07.04.17 | Kauppakamariasiaa

Kuntayhtiöiden hallituksiin kaivataan lisää osaamista. Kauppakamarien pk-hallitusbarometrissa etenkin kuntayhtiöiden toimitusjohtajat olivat huolissaan hallitusten osaamisvajeesta. Poliittisin perustein valituilta jäseniltä ei välttämättä löydy tehtävän vaatimaa asiantuntemusta.

Lue lisää >

Tukeeko yrityksesi nykyinen tullistrategia liiketoimintaasi?

07.04.17 | Lakiasiat

Tullimaailmassa puhaltavat parhaillaan muutoksen tuulet. Kesällä 2016 voimaan tulleen Euroopan unionin tullilainsäädännön kokonaisuudistuksen vaikutukset, erityisesti tulliprosesseille, ovat rajat ylittävää tavarakauppaa harjoittaville yrityksille tarkastelun paikka.

Lue lisää >

Ajatuksia kunnallisille päätöksentekijöille

07.04.17 | Ajankohtaista alueilta

Kuusamon kaupunginjohtaja Jouko Manninen kertoi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Oulun kauppakamarin järjestämässä Keskustelunpaikka–tilaisuudessa, että kaupungin tehtävä tulevaisuudessa jakautuu kolmeen osaan. Kaupunki hoitaa elinvoima-, hyvinvointi- ja demokratiatehtävää.

Lue lisää >

Oulun kauppakamarin vuoden 2016 kouluttautujat!

07.04.17 | Koulutus

Vuoden 2016 kouluttautujina on palkittu tilitoimisto Kärnä Oy Kajaanista ja Kaleva Oy Oulusta. Palkitut olivat määrällisesti Oulun kauppakamarin koulutustilaisuuksiin aktiivisimmin osallistuneita jäsenyrityksiä. 

Lue lisää >