Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi
2/2016 #jäsentiedote

Oulun kauppakamarin jäsenyrityksissä on tarjolla kesätyöpaikkoja viime vuoden malliin

Oulun kauppakamarin jäsenyrityksissä vähintään 1 800 kesätyöntekijää saa työpaikan ensi kesänä. Kyselyyn vastanneista jäsenyrityksistä ja yhteisöistä 59 prosenttia palkkaa kesätyöntekijöitä. Kesätyöntekijöiden palkkaamista harkitsee vielä 16 prosenttia kyselyyn vastanneista yrityksistä.  Kesätyöntekijöitä palkataan 86 prosenttiin yrityksistä yhtä paljon tai enemmän kuin viime kesänä.

´Teollisuudessa koneet eivät seiso kesälomakaudella, josta syntyy tarve järjestää tuotantotyöntekijöiden ja toimihenkilöiden kesälomat palkkaamalla sijaisia lomakaudeksi. Aktiivisimmat kesätyönhakijat ovat asialla jo vuodenvaihteen koululomien aikaan, joka viestii työnantajalle hakijan määrätietoisesta elämänsuunnittelusta´, toteaa Kuhmo Oy:n tuotantojohtaja Pertti Huotari.

Viime vuodesta poiketen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa näyttäisi suurin osa kesätyöpaikoista syntyvän palvelualoille. Lähes sama määrä kesätyöpaikkoja on teollisuus- ja rakennusaloilla. Kesätyöntekijöiden valinnat on jo aloitettu monissa yrityksissä ja ensimmäiset päätöksetkin on jo tehty. Kesätöitä kannattaa kuitenkin vielä hakea, sillä monet yritykset tekevät päätöksiä kesätyöntekijöistä pitkin kevättä.

Kesätöitä on tarjolla eniten ammattikoululaisille ja korkeakouluopiskelijoille ja jo 18 -vuotta täyttäneille. Yritykset palkkaavat pääasiassa henkilöitä, jotka itse aktiivisesti hakevat työtä. Työharjoittelu toimii monesti ponnahduslautana kesätöihin. Monet yritykset hyödyntävät myös henkilöstön verkostoja. Nykyisin yhä suurempi osa kesätyöpaikoista ilmoitetaan kotisivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

´Kesätyötä hakevien opiskelijoiden kannattaa hyödyntää kevään hiihtolomaviikkoa työnantajien tapaamiseen, koska henkilökohtainen tapaaminen on paras CV esitellä itseään ja osaamistaan´, kannustaa Huotari.

Merkittävin este kesätyöntekijöiden palkkaamiseen on, että yrityksellä ei ole tarjota hakijoille sopivia kesätöitä. Myös kesätyöntekijöistä koituvat taloudelliset kustannukset sekä oikeanlaisten työnhakijoiden puute estivät monia yrityksiä palkkaamasta kesätyöntekijöitä. Monet yritykset mainitsivat palkkauksen esteeksi kesätyönhakijoiden haluttomuuden sitoutua työpaikan sesonkiin aikataulullisesti.

Yritykset kaipaavat nuorten työllistämisessä tiiviimpää yhteistyötä oppilaitosten kanssa. Yli puolet vastaajista toivoo rahallista kannustusta nuoren palkkauskustannuksiin. Tätä toivotaan erityisesti silloin, kun yritys palkkaa kesäksi paljon kokemattomia työntekijöitä. Uutena trendinä nousee yritysten halukkuus maksaa kesätyöntekijöille laskulla. Tämä helpottaisi kesätyöntekijän palkkaamista sesonki- ja tilapäisluontoiseen työhön kuten nurmen leikkuuseen ja muuhun puhtaanapitoon.

Kysely toteutettiin ajalla 18. - 29.2.2016. Kyselyyn vastasi 302 Oulun kauppakamarin lähes 1 300 kutsun saaneesta jäsenyrityksestä ja – yhteisöstä. Kyselyn vastausprosentti on 24.

Lisätietoja: Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jari Tuovinen, 044 313 4505

Oulun kauppakamarin Kesätyöpaikkakyselyn 2016 tulokset