Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
2/2016 #jäsentiedote

Kesäduuni-kampanja käynnistyy Oulussa

- tavoitteena työllistää 1000 nuorta

Ensimmäiset 100 kesätyöpaikkaa on saatu Oulusta kasaan, kertoo Heidi Alariesto Sijaishaltija Oy:sta. Yrityksille nuorten työllistämisestä on tehty erittäin helppoa. Yritys voi ulkoistaa kesäduunilaisten rekrytoinnin ja saada kesätyöntekijän 230 € + alv. kymmeneksi päiväksi kesätöihin.

Kampanja toteutettiin viime vuonna onnistuneesti Rovaniemellä. Sijaishaltija Oy avaa huhtikuun alusta alkaen toimipisteen VMP:n toimiston yhteyteen Kelan taloon katutasoon.

Miten toimia, jos haluaa työllistää nuoren? Kauttamme yritys tai kotitalous voi työllistää kesäsetelinuoren hintaan 285 € (eli 230 € + alv. 24%) Hoidamme rekrytoinnin ja työnantajakulut yrittäjän puolesta, ja opetamme nuorille työelämän pelisääntöjä!

1. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tekijän tarvitset. Yhteydenotto ei vielä sido mihinkään! (050 3077 525, inga@pikaduuni.fi tai pikaduuni.fi/ilmoita-kesaduuni/?city=oulu)

2. Valitsemme ja haastattelemme sopivan nuoren. Toivomme, että tapaat nuoren myös itse.

3. Päätöksen palkkaamisesta teet vasta, kun tiedät kuka sinulle olisi tulossa töihin.

4. Nuori tekee töitä 10 päivää, 6h päivässä. Työjakson voi jakaa myös useammalle viikolle.

5. Maksat vain yhden laskun. Me huolehdimme palkanmaksusta ja vakuutuskuluista.

Kesäduuni-kampanja etsii kesätyöpaikkoja 15-17-vuotiaille oululaisnuorille, jotka ovat saaneet Oulun kaupungin kesätyösetelin.

Lue lisää kampanjasta: pikaduuni.fi/kesaduuni-2016/oulu/

Oulussa on yli 3000 nuorta, jotka saavat kesätyösetelin, mutta eivät löydä siitä huolimatta kesätöitä. Tässä kampanjassa pyritään siihen, että nuori pääsee yhden oven kautta kymmeniin eri työpaikkoihin. Työnantajaa malli helpottaa, kun palkkaaminen on helppoa. Nuoren työllistämiskulut voi yksityinen vähentää myös kotitalousverovähennyksenä.

Työllistämmä Oulun seudun nuoret yhdessä!