Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
2/2016 #jäsentiedote

Pohjois-Pohjanmaan kasvupolku startattiin 16.3. ja haku on nyt auki!

| Yritystietoa

Onko tavoitteenasi hakea liiketoiminnallesi kasvua ja kasvulle oikeat, osaavat kumppanit. Tämä Kasvupolku tarjoaa valituille 15 yritykselle 2 päivää maksutonta sparrausta kasvun huippuasiantuntijoilta. Hae mukaan ja hyppää kasvuun.

Lue lisää >

Oulun kauppakamarin jäsenyrityksissä on tarjolla kesätyöpaikkoja viime vuoden malliin

| Yritystietoa

Oulun kauppakamarin jäsenyrityksissä vähintään 1 800 kesätyöntekijää saa työpaikan ensi kesänä. Kyselyyn vastanneista jäsenyrityksistä ja yhteisöistä 59 prosenttia palkkaa kesätyöntekijöitä. Kesätyöntekijöiden palkkaamista harkitsee vielä 16 prosenttia kyselyyn vastanneista yrityksistä. Kesätyöntekijöitä palkataan 86 prosenttiin yrityksistä yhtä paljon tai enemmän kuin viime kesänä.

Lue lisää >

Sote-uudistus ei saa johtaa verotuksen kiristymiseen

| Yritystietoa

Sote-uudistus on päätetty rahoittaa valtiovetoisesti. Keskuskauppakamarin mukaan tärkeintä on, että kenenkään palkkatulon verotus ei kiristy. Verotuksesta vastaavan johtajan Ann-Mari Kemellin mukaan sote-uudistus tarjoaa hyvän mahdollisuuden jopa yksinkertaistaa nykyistä verojärjestelmää.

Lue lisää >

Arctic Business Forum

| Yritystietoa

The 7th Arctic Business Forum on April 6-7 in Finland introduces the latest global and local developments affecting the business possibilities in the Arctic. Arctic Business Forum is a discussion arena and a b-to-b meeting point.

Lue lisää >

Helppoa rekrytointia Oulussa

| Yritystietoa

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Oulun kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa työnantajalle räätälöityä, toimialakohtaista asiantuntijuutta henkilöstön rekrytointiin ja työllistämisen tukitoimenpiteiden hyödyntämiseen. Tilaisuudessa perehdytään työllisyyspalveluiden tavoitteisiin, tuotteisiin ja tutustutaan työllisyyspalveluiden työntekijöihin. Tavoitteena on sopivan työntekijän löytäminen nopeasti ja vaivattomasti. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti työnantajille.

Lue lisää >

Kesäduuni-kampanja käynnistyy Oulussa

| Yritystietoa

- TAVOITTEENA TYÖLLISTÄÄ 1000 NUORTA
Ensimmäiset 100 kesätyöpaikkaa on saatu Oulusta kasaan, kertoo Heidi Alariesto Sijaishaltija Oy:sta. Yrityksille nuorten työllistämisestä on tehty erittäin helppoa. Yritys voi ulkoistaa kesäduunilaisten rekrytoinnin ja saada kesätyöntekijän 230 € + alv. kymmeneksi päiväksi kesätöihin.

Lue lisää >