Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
2/2016 #jäsentiedote

Tervetuloa Kevätforumiin 13.5.2016!

| Kauppakamariasiaa


Oulun kauppakamarin Kevätforumissa kuullaan elinkeinoelämän vaikuttajia ja keskustellaan työn tekemisestä ja tulevaisuuden haasteista. Illallisella verkostoidutaan ja nautitaan hyvästä musiikista.

Lue lisää >

Vuoden kouluttaja 2015 innostaa talousteemoihin

| Kauppakamariasiaa

Kauppakamarit ovat nimenneet KTT, DI Toivo Kosken kauppakamarin vuoden 2015 kouluttajaksi. KTT Toivo Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta sekä taloudellisten riskien hallinnasta Kauppakamareissa ympäri Suomen.

Lue lisää >

Kauppakamariryhmän Rytminmuutos -tapahtuma 13.6.2016

| Kauppakamariasiaa

Rytmimuutos -tapahtuma on tarkoitettu yrityselämän sekä yhteiskunnan päättäjille ja vaikuttajille. Tapahtuma tarjoaa kuuden tunnin ajan taukoamattomana virtana välineitä muutoksen ymmärtämiseen, työkaluja mahdollisuuksiin tarttumiseen ja inspiraatiota aikamme menestyjiltä.

Lue lisää >

Kauppakamarit tarvitsevat näkemystänne toimintaympäristöstänne

| Kauppakamariasiaa

Mihin asioihin olisi erityisesti kiinnitettävä huomiota yrityksenne toimintaedellytysten parantamiseksi alueellanne? Toimivatko alueenne liikenneyhteydet? Löytyykö alueelta sopivaa työvoimaa?

Selvitämme yritysten kilpailukykyyn ja sijaintiin vaikuttavia tekijöitä Suomessa. Vastaava tutkimus on toteutettu vuodesta 1999 alkaen.

Lue lisää >