Seuraa meitä: Facebookissa LinkedIn:ssä Twitterissä Instagramissa EnglishSuomi
2/2016 #jäsentiedote

Viennin rahoitusjärjestelyt - Team Finland aluefoorumi, Oulu

| Kansainvälisiä asioita

Tervetuloa Team Finland Pohjois-Pohjanmaan ja Kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan järjestämään Viennin rahoitusjärjestelyt –tapahtumaan. Viennin rahoituksen asiantuntijat kertovat erilaisista viennin edistämiseen ja vientikaupan rahoittamiseen liittyvistä palveluista.

Lue lisää >

Kauppakamari Cafe: Bli framgångsrik i Sverige - Menesty Ruotsissa, Oulu

| Kansainvälisiä asioita

Tervetuloa kuulemaan, mitä tällä hetkellä Ruotsin markkinoilla tapahtuu. Aamukahvitilaisuuden aikana kuulet käytännön kokemuksia kahdenvälisestä yhteistyöstä Ruotsin ja Suomen välillä, saat tietoa yritystoiminnan aloittamisesta Ruotsissa ja sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin, Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen ja Oulun kauppakamarin kanssa.

Lue lisää >

Egyptin uudet kauppasäädökset

| Kansainvälisiä asioita

Uusien asetusten mukaan säädöksessä 43/2016 mainittuja hyödykkeitä Egyptiin tuovat ulkomaiset "tehtaat" joutuvat rekisteröitymään 16.3 mennessä ulkomaankauppaministeriön alaisen vienti- ja tuontikontrolliviraston (GOIEC - General Organization for Import and Export Control) rekisteriin, ja toimittamaan todistukset tuomiensa hyödykkeiden tuotemerkkioikeuksista sekä kansainvälisten standardien noudattamisesta (GOIEC:n rekisteröintiohjeet liitteenä). Lisäksi tietyistä tuotteista on alettu ilmeisesti vaatimaan jonkinlaista esitarkastussertifikaattia.

Lue lisää >

LKAB Leverantörsportal

| Kansainvälisiä asioita

Lue lisää >

Maahanmuutto on mahdollisuus

| Kansainvälisiä asioita

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan maahanmuuttajien potentiaalista työmarkkinoilla: osaamisesta, kansainvälistymisestä, maahanmuuton haasteista ja hyvistä käytänteistä. Maahanmuuttajissa on työkykyisiä ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtä ja luoda uuden tulevaisuutensa Suomessa. Tähän tarvitaan työnteon mahdollistamista. Nopea kiinnittyminen yhteiskuntaan on paras tapa ehkäistä maahanmuuttajien syrjäytymistä ja saavuttaa kaikille paras lopputulos. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti työnantajille.

Lue lisää >

Digiosaajat Saksaan – ja maailmanmarkkinoille

| Kansainvälisiä asioita

Keskuskauppakamari, Saksan teollisuus- ja kauppakamarien kattojärjestö DIHK ja Saksalais-Suomalainen Kauppakamari ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen maiden välisen digitalisaatiokumppanuuden perustamisesta 4.3.2016.

Lue lisää >