Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi
1/2016 #jäsentiedote

Eväät Mielensähyvittäjän vuoteen 2016

10.02.16 | Pääkirjoitus

Kyllä minä niin mieleni hyvitin kuunnellessani Tasavallan Presidentin uudenvuodenpuhetta. Erityisesti sen viesti positiivisesta ja rakentavasta asenteesta on juuri sitä, mitä Suomi ja suomalaiset nyt tarvitsevat. Tätä asennetta löytyi myös jääkiekon nuorten maajoukkueelta, joka useassa pelissä nousi takamatkalta ohi ja voittoon.

Oulun kauppakamarin päättynyt vuosi ennakoi, että alkaneeseen vuoteen voidaan suhtautua mielensähyvittäjän asenteella – jäsenmäärä kasvoi edelleen, ja koulutuspalveluiden kysyntä ylsi uuteen ennätykseensä. Lisäksi saimme vietyä monia toiminnallisia ja teknisiä kehityshankkeita päätökseen.

Lue lisää >

Kevätforum 2016, Oulu

10.02.16 | Kauppakamariasiaa

Tule kuuntelemaan huippuasiantuntijoita ja verkostoitumaan Oulun kauppakamarin Kevätforumiin 13.5.2016!

Lue lisää >

Johtajaklubi 2016-2017

10.02.16 | Koulutus

Foorumi osaamisen jakamiseen ja tehokkaaseen verkostoitumiseen!
Uusia näkökulmia ja inspiraatiota johtamiseen!

Johtajaklubin kolmas kausi alkaa 12.4.2016, jolloin klubiin toivotetaan tervetulleeksi uusia jäseniä. Lähde rohkeasti mukaan!

 

Lue lisää >

Kauppakamarit huolissaan Tullin asiakaspalvelun rajoittamisesta

10.02.16 | Yritystietoa

Tullilla on tavoitteena siirtää palvelujaan entistä enemmän sähköiseen muotoon, mikä mahdollistaa suoran asiakaspalvelun vähentämisen parantaen näin niiden kustannustehokkuutta. Tullin alkuperäinen tavoite on ollut rajoittaa asiakaspalvelun aukioloaikoja 2018-2019 lähtien, jolloin sähköiset palvelut olisivat käytössä. Tullilla on velvollisuus vuoteen 2020 asti hoitaa asiakaspalvelua siten, että kaikki dokumentit saadaan käsiteltyä ilman kohtuutonta viivettä.

Lue lisää >

Kolmas HHJ-Puheenjohtajakurssi järjestetään 13.-14.4. – Tervetuloa mukaan!

10.02.16 | Koulutus

 

yrityksen hallituksen puheenjohtajille suunnatussa koulutuksessa käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Kurssi koostuu yhdestä iltapäivästä ja yhdestä päivästä.

Kurssi on jatkoa Hyväksytty Hallituksen Jäsen –valmennukselle. Osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Lue lisää >

Energiaverojen merkitys valtion taloudessa ja yrityksen päätöksenteossa

10.02.16 | Lakiasiat

Liikevaihtoon sekä kulutukseen perustuvat välilliset verot ovat tasaisesti kasvattaneet merkitystään Suomen valtion talouden kivijalkana. 2010-luvulla välillisten verojen osuus verotuloista on kohonnut yli 60 prosentin tasolle ja viime vuosien fiskaalisesti merkittävimmät veronkorotukset ovat kohdistuneet valmisteveroihin luokiteltaviin energiaveroihin.

Lue lisää >

Talouslounas 25.2.2016, Kajaani

10.02.16 | Ajankohtaista alueilta

Taloustilanne Suomessa on jo vuosien ajan ollut alavireinen.
Onko nousua näkyvillä vai vieläkö joudumme kestämään taantunutta taloutta?
Tule kuulemaan talouden ajankohtaiskatsaus.

Lue lisää >

Maailma on markkinasi –kiertue 25.2.2016, Oulu

10.02.16 | Kansainvälisiä asioita

Yhteistyössä: eCommerce Growth –kasvuohjelma ja Suomen Kauppakamarit

"Jokainen suomalainen yritys voi tehdä kansainvälistä myyntiä verkkokaupan kautta. Keinot asiakkaiden tavoittamiseen ovat olemassa ja tilaus-toimitusprosessi on helpommin toteutettavissa kuin moni kuvittelee. Tule kuulemaan, miten voit tehostaa verkkokauppasi kansainvälistä myyntiä tai aloittaa verkkokauppaliiketoiminnan!" 

Lue lisää >