Seuraa meitä: Twitterissä Facebookissa EnglishSuomi

Laadukasta koulutusta jäsenetuhintaan!

Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia koulutusorganisaatioita yritysten toimintaan liittyvässä osaamisessa. Vuosittain kauppakamareiden järjestämissä 500 koulutustilaisuudessa käy yli 15 000 osallistujaa. Kauppakamarikoulutuksen tutkittuja vahvuuksia ovat tuotteiden ja palveluiden laatu, hyvä hinta-laatusuhde, monipuolinen palvelutarjonta, asiakaspalvelu ja hyvät tulevaisuudennäkymät. 

Oulun kauppakamari järjestää vuosittain 60-70 erilaista koulutustilaisuutta - hallitustyöskentelystä verouudistuksiin. Koulutustoiminnan tavoitteena on auttaa alueemme yrityksiä menestymään. Pääteemojamme ovat:

Tilaa koulutuksen uutiskirje


Järjestämme koulutuksia lähellä sinua; Oulussa, Ylivieskassa ja Kajaanissa. Maakunnissa järjestettävät tilaisuudet säästävät sekä aikaa että kustannuksia ja luovat alueellisia verkottumismahdollisuuksia. Kauppakamarin jäsenenä osallistut koulutuksiimme noin 30 % normaalia osallistumishintaa edullisemmin.

Takaamme koulutustilaisuuksiemme korkean laadun. Käytämme kokeneita ja asiantuntevia kouluttajia, jotka tarjoavat käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Kysymme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme. Vuoden 2016 koulutuspalautteiden keskiarvo oli 4,4 asteikolla 1-5.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tarjontaamme. Voit myös pyytää tarjouksen yrityskohtaisesti räätälöidystä tilauskoulutuksesta.

Yhteydenotot koulutusasioissa: 
Palvelujohtaja Riitta Schroderus
puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Koulutus- ja palveluassistentti Jaana Lahtinen
puh. 050 408 0663, jaana.lahtinen(at)chamber.fi

----------------------------
HYVÄ TIETÄÄ KOULUTUKSISTAMME:

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Voit ilmoittautua netissä ko. koulutuksen yhteydessä olevan linkin kautta tai sähköpostilla: jaana.lahtinen@chamber.fi tai puhelimitse: 050 408 0663.

OSALLISTUMISMAKSU:
Koulutuksen hintaan sisältyvät joko sähköinen tai paperinen materiaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut. Koulutus laskutetaan aina jälkikäteen.

TARJOUKSET:

  • Syksy 2017: 31.8. mennessä ilmoittautuneille 10 % alennus syys- ja lokakuun koulutustemme osallistumismaksusta (poisluettuna alla mainitut ja 6.9. ja 26.9. -koulutukset, joissa erillinen tarjous)

  • Mikäli yrityksestänne osallistuu samalle kurssille useampi henkilö, ensimmäinen maksaa täyden hinnan, seuraava -10% ja sitä seuraavat -15%.
  • Uuden jäsenen etu: 50 % alennus jäsenetuhinnasta yhdessä koulutustilaisuudessamme. Alennus koskee yhden henkilön osallistumista ja tarjous on voimassa vuoden jäsenhakemuksen saapumisesta lähtien.

Huom! Tarjoukset eivät koske HHJ-tuoteperheen valmennuksia, Johtajaklubia tai seminaareja eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Päällekkäisten tarjousten tapauksissa sovellamme asiakkaalle edullisinta vaihtoehtoa. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi. 

PERUMISEHDOT:
Viikkoa ennen koulutusta perutuista paikoista perimme puolet osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä perumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli koulutukseen ilmoitettu henkilö on estynyt, hänen tilalleen voi tulla yrityksestä toinen henkilö. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. HHJ-tuoteperheen kurssien kohdalla kuluttomat perumiset tulee tehdä kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta.

RUOKA-AINEALLERGIAT:

Ilmoitathan meille ruoka-aineallergioistasi etukäteen. Mainitsethan asiasta myös koulutuspaikan ravintolahenkilökunnalle. Näin varmistamme, että saat toivomasi aterian.

KOULUTUSTEN MATERIAALI:
Koulutusten materiaali jaetaan koulutuksen luonteesta riippuen joko paperitulosteena tai sähköisessä muodossa. Osassa koulutuksia kysymme toiveesi materiaalin muodosta ilmoittautumislomakkeella. Sähköisen materiaalin valinneille emme jaa erikseen paperista materiaalia.
 
SINUN MIELIPITEESI KOULUTUKSESTA:
Mielipiteesi on meille tärkeä. Toivomme sinun vastaavan koulutustilaisuuden palautekyselyyn. Lisäksi voit antaa palautetta olemalla yhteydessä Riittaan tai Jaanaan (yhteystiedot yllä). Kaikki palauteet ja uudet ideat ovat arvokkaita ja auttavat meitä suunnittelemaan tapahtumia, jotka vastaavat juuri sinun toiveitasi.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN KOULUTUKSISSAMME.